Iphone Repair Blog
Laptop Reparatie Gids - Het antwoord op uw gebeden?
Article publié le 12/01/2018
Laptopreparatiehandleidingen zijn het antwoord op de gebeden van vele mensen, omdat laptops een geweldige uitvinding zijn, maar als er iets fout gaat, zijn ze niet zo geweldig!

Als God het je verbiedt om je laptop te laten vallen en het scherm breekt kan dit je met 3 opties laten: -

1. Ga uit en koop een nieuwe laptop voor aanzienlijke uitgaven (niet aan te raden)

2. Neem uw laptop mee om een ​​nieuw scherm te laten plaatsen dat u een mooie reparatie-rekening kan bezorgen die uw ogen water geeft!

3. Voer zelf iphone glas gebroken reparatie uit met een goede reparatiehandleiding voor laptops waarmee u $$$ bespaart en u ook veilig houdt in de wetenschap dat uw privébestanden op uw laptop precies dat privé blijven.

De meeste servicecentra vragen ongeveer $ 600 - $ 900 voor een standaard 14-inch schermvervanging, maar u kunt zelf een scherm verkrijgen in de regio van $ 200 - $ 300! Veel mensen nemen deze route en het is niet zo moeilijk als u misschien denkt vervang het scherm als u een goede laptopreparatiehandleiding hebt.

Een ander probleem dat veel voorkomt bij laptops is een defecte DC-aansluiting, moet u opmerken dat uw laptop reparaties de batterij niet oplaadt wanneer uw oplader is aangesloten, dan kunt u zijn DC-aansluiting inzetten.

Andere symptomen hiervan zijn het feit dat uw laptop zonder duidelijke reden uitschakelt, de laptop helemaal geen stroom krijgt, de laptop alleen werkt op batterijvermogen of misschien kunt u uw laptop alleen inschakelen wanneer u uw oplader in de DC-aansluiting op een een bepaalde hoek, al deze symptomen wijzen erop dat de DC-stroomaansluiting de boosdoener is.

Nogmaals, je hebt dezelfde opties als voor het vervangen van het scherm, maar houd er rekening mee dat als je je laptop meeneemt naar een servicecentrum, sommigen je niet vertellen dat de DC-aansluiting een fout heeft omdat ze niet de juiste training hebben om de repareren zodat ze alleen maar zeggen dat je een nieuw moederbord nodig hebt, gevolgd door een quote van $ 250 - $ 800!

Je zou een nieuwe DC-jack kunnen aanschaffen voor ongeveer $ 7 - $ 10 en de reparatie zelf kunnen uitvoeren volgens de reparatiehandleiding voor laptops, waardoor je $$$'s bespaart. Als je een klein beetje kunt solderen, komt alles goed.

Dit is waarom ik zeg dat laptop reparatie gidsen het antwoord zijn op vele mensen desktop pc aanbieding, waaronder de mijne en als een bijkomend voordeel kan ik online veilingen schuren om gebroken laptops te vinden, ze repareren met de laptop reparatie gids en ze vervolgens met winst verkopen! Bonus!Aucun commentaire n'a encore été posté sur cet article.


Poster un commentaire
Votre pseudo :

Votre email [ facultatif ] :

Votre commentaire :

Titre du blog
Iphone Repair Blog
Description
Iphone Repair Blog
Dernière mise à jour
12/01/2018
Accueil
Me contacter
Livre d'or
Articles sur ce blog : 43
Commentaires sur le blog : 0
Visites depuis la création : 17361
Visites depuis hier : 12